Home Семейство и Лайф Стайл Крепост Овеч във Фото пътеводител на крепости и антични градове в България

Крепост Овеч във Фото пътеводител на крепости и антични градове в България

940
0
Снимка: Интернет

Крепост Овеч е представена в Туристическия пътеводител със  77 забележителни крепости и останки от антични градове в цяла България. Представени с резюмиран исторически текст и впечатляващи, над 560 на брой снимки, културно историческите паметници ще Ви отведат в епохите на Античността и Средновековието. Книгата ще Ви разкрие уникални дестинации, реновирани и облагородени крепости, открити музеи и спиращи дъха панорамни гледки.

Към фото пътеводителя е добавена специално изработена, уникална туристическа карта, съдържаща кратко упътване за забележителностите и снимка.

Картата включва всичките 77 обекта от книгата, както и още 22 допълнителни крепости в цяла България. За по-лесно намиране с GPS и смартфон е добавен QR код към всеки обект, който съдържа данните на географските координати и прави зареждането им и навигирането до обекта бързо и лесно.

„На фокус – Провадия“  отбелязва за своите читатели, че Крепост Овеч – гордостта на провадийци, е заела подобаващо място сред крепостите, поместени в Пътеводителя.

За повече информация  може да посетите официалния сайт  на Туристическия пътеводител – www. kreposti.bg

Източници: https://www.kreposti.bg/ – Крепости и антични градове в България

Previous articleЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ДЕЦАТА ОТ ФК „АТЛЕТИК – ПРОВАДИЯ“ СЕ ПРЕДСТАВИХА ДОСТОЙНО
Next articleЕдин провадиец прославя България – Иван Овчаров

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here