Home Местни новини ПО ВРЕМЕ НА ПАНДЕМИЯ – “ВИП КЕТЪРИНГ“ – В УСЛУГА НА ПЕНСИОНЕРИ...

ПО ВРЕМЕ НА ПАНДЕМИЯ – “ВИП КЕТЪРИНГ“ – В УСЛУГА НА ПЕНСИОНЕРИ И ХОРА В НУЖДА

3979
0

Владимир Василев – управител на фирма „ВИП Кетъринг“ е успешен предприемач в сферата на ресторантьорството у нас. Шеф-готвач Василев е в кулинарния бранш от 26 години, работил е като управител на заведения в цялата страна, участник в тв реалити „Мастър Шеф България“ през 2015 г. и одобрен за кастинг на „Hell’s kitchen Bulgaria”. От 3 години има свой собствен бизнес – кетъринг –  услуги за всеки повод, а през 2019 г. отваря заведение за хранене „Гостилница Добрина“ в гр. Провадия.

Именно активната му работа в заведението е причина да обърнем внимание на кулинарната  кариера на този провадиец. Ежедневно в „Гостилница Добрина“, която се намира се на ъгъла между ул. „Цар Освободител“ и ул. „Борис Мавроганов“ /до парк Минерални бани/, приготвя вкусно обедно меню, а по време на пандемията предлага нова услуга в помощ на възрастните хора – частен патронаж.     

Услугата е насочена към гражданите на Провадия и района. Тя включва доставка на храна –  супа, основно ястие и десерт.  Частният патронаж е в помощ на хората, които по социални или здравословни причини не могат да си позволят прясна храна всеки ден.

За услугата не е нужно да се кандидатства, тя е алтернатива на добре познатия Социален патронаж, предлаган от Община Провадия. Всъщност, частният патронаж, предлаган от „ВИП- Кетъринг“, е на конкурентни цени и качество. Менюто е разнообразно и съобразено с вкуса и традициите на домашната кухня. Услугата е нова за жителите на град Провадия и се предлага за първи път. Ако искате да сте сигурни, че вашите близки ще  са сити и доволни, тогава можете да разчитате наВИП- Кетъринг“. Изхранването става всеки ден от понеделник до петък. Храната се доставя до дома на клиента  или на място в „Гостилница Добрина”.

Записванията стават всеки петък за следващата седмица в гостилницата или на телефон 0895/48-20-40 и служител на „ВИП Кетъринг“ ще ви посети на адрес. Получавате купони за седмицата и срещу тях топла и вкусна храна цяла седмица

За услугата, шеф Василев казва: „Трудно е да се отплатим на възрастните за всичките грижи, подкрепа и внимание, което са ни давали през годините, особено когато самите ние имаме вече свое семейство. Когато сме далече. Когато работим усърдно от сутрин до вечер. Затова е добре да се възползваме от всеки шанс да направим живота им поне малко по-добър и спокоен.“.

Кулинарните умения в семейство Василеви явно се предават по наследство, защото в лицето на своята по-малка дъщеря – Кристин Владимирова, той намира достоен заместник. Талантът и развитието в кулинарната сфера на Кристин ,„На фокус Провадия“ ще представи в следваща статия.

Източник и снимки:  Владимир Василев и Фейсбук страница „ВИП Кетъринг“

Previous articleПИР ПО ВРЕМЕ НА ПАНДЕМИЯ!
Next articleКРИВОЛИЧЕЩАТА МАРКИРОВКА НА ПЪТЯ ДОБРИНА – МАНАСТИР СТАНА ПОВОД ЗА РЕПОРТАЖ НА БНТ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here