Home Новини от България и света ВРОДЕНИТЕ ДЕФЕКТИ НА ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ ИЗЛИЗАТ НАЯВЕ

ВРОДЕНИТЕ ДЕФЕКТИ НА ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ ИЗЛИЗАТ НАЯВЕ

148
0
Снимка: Интернет

„Само за няколко дни Демократична България отказа разговори с БСП, после Христо Иванов обяви, че може да преговарят с ГЕРБ, ако те се отрекат от Борисов, а сега моли БСП да задържи мандата до закриване на спецсъда. Корнелия ей тъй ще си го подмята мандата във въздуха, щото я е помолил Христо Иванов…. Нещо не е наред. Вродените дефекти на ДБ излизат наяве“, заяви журналистът Иван Бакалов с публикация в социалните мрежи.

Иван Бакалов с прогноза и за партия около Кирил Петков и нейния резултат

„Като се появи нова партия на служебните министри, гласовете анти-ГЕРБ ще се разделят на 5 партии в парламента. Да не си помисли някой, че съм против. Само се опасявам как ще съставят правителство, като се има предвид досегашният опит… Такава нова партия ще погълне избирателите на злощастните ИТН, ДБ и ИБНИ, които се показаха неспособни да съставят правителство. И БСП покрай тях, макар че те бяха най-сговорчиви. ИБНИ може да не мине 4-процентната бариера и пак да са четири партии, ама циркът е неизбежен“, предположи журналистът Иван Бакалов с публикация в социалните мрежи.

Снимка: Фейсбук

„Дано този път си научат урока, че вече станахме за смях, със световен рекорд – три пъти избори за 8 месеца. И всеки път беше ясно, че правителство може да има само с коалиция от най-малко три партии. Само че те така се изпокараха и обиждаха, че направиха проблематично съставянето на правителство и в бъдещия парламент. Затова нова партия ще ги изяде и избута в ъгъла. И веднага клакьорите оплаквачки ще запеят как зли сили убиват политическото, убиват партиите и т. н. в един хор с Борисов, който ще е най-гръмогласен против такава нова партия“, допълни той.

„Новата партия на служебните министри ще успее дори за два месеца да разбърка картите и най-пострадали ще са ДБ и ИБНИ. Защото партията Х на Кирил Петков няма да откаже разговори с БСП, нито ще намали „изчегъртването“ на ГЕРБ. И веднага от ДБ обявиха, че са съмишленици с Кирил Петков и да си го вземат при тях, да се обединят. Да, ама това гарантира спад на доверието в служебните министри. В тях виждат нещо ново и различно, а не укрепване на дефектното“, допълни той.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here