Home Местни новини ЧИТАЛИЩЕТО В С. ДОБРИНА НАПРАВИ ЧУДЕН СЕМЕЕН ПРАЗНИК ЗА МАЛКИ И ГОЛЕМИ

ЧИТАЛИЩЕТО В С. ДОБРИНА НАПРАВИ ЧУДЕН СЕМЕЕН ПРАЗНИК ЗА МАЛКИ И ГОЛЕМИ

957
0

Под наслов „един незабравим семеен ден“, на 22.07.2023 г. (събота), премина събитието в село Добрина, общ. Провадия, организирано от Народно читалище „Васил Левски-1901“, с. Добрина.

Специално участие и благодарности имаше за ИРИНА ЗАМАНСКАЯ – която беше в ролята на вълшебница и със своите боички, преобрази лицата на малки и големи с желаните от тях рисунки – напълно БЕЗПЛАТНО.

Празникът започна със специален поздрав към нея и всички присъстващи на празника от най-малкия самодеец Николай Саров, който заедно с Младен Монев от село Манастир, изсвириха на гайда различни български хора, а всички деца се качиха на сцената, хванаха се за ръце и с желание започнаха да танцуват!

Читалищните дейци през целия ден организираха детски игри – футбол, гореща топка и др., пяха се песни, танцуваха на желани от тях песнички. Всяко дете имаше възможност да рисува и оцветява. 

Събитието завърши с химна на Република България – „Мила родино“, изсвирен на гайда от Михаил Ставрев и изпят от присъстващите.

Организаторите бяха помислили и за професионално заснемане на събитието, като нарисуваните деца и техните широки усмивки, бяха запечатани от Фото студио “МИГ“ и всички присъстващи имаха възможност да имат и спомен от страхотния празник! 

Previous articleПРОВАДИЙЦИ: ЗАТЪВАМЕ В МРЪСОТИЯ И БЕЗХАБЕРИЕ, В НЕЕФЕКТИВНА ОБЩИНСКА РАБОТА!
Next articleПРОВАДИЯ ПРАЗНУВА: 10 ГОДИНИ ФУТБОЛЕН КЛУБ „АТЛЕТИК ПРОВАДИЯ“

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here