Home Местна власт АНАТОЛИ АТАНАСОВ – СИЛНАТА КАНДИДАТУРА НА БСП ЗА МЕСТНИТЕ ИЗБОРИ ПРЕЗ ОКТОМВРИ...

АНАТОЛИ АТАНАСОВ – СИЛНАТА КАНДИДАТУРА НА БСП ЗА МЕСТНИТЕ ИЗБОРИ ПРЕЗ ОКТОМВРИ В ПРОВАДИЯ

1245
0

Анатоли Атанасов е изборът на БСП Провадия за кандидат за кмет на предстоящите местни избори на 29 октомври 2023 . Това обяви самият господин Атанасов на своята Фейсбук страница. Ето какво написа той, обръщайки се към своите съграждани от Провадия и населените места:

„Скъпи приятели,

Уважаеми съграждани,

На 19.08.23г се проведе Общинска партийна конференция на БСП Провадия, за номиниране на кандидати за общински съветници,кандидати за кметове на кметства и кандидат за кмет на Община Провадия.

Искам да благодаря на всички, които издигнаха номинацията ми за Кмет на община Провадия, и във вчерашния ден я утвърдиха.

Роден съм и живея в Провадия. На 47 години съм. Женен съм и имам две деца. Когато имам свободно време, обичам да бъда със семейството или с приятелите си.

През 2007 г. бях избран за общински съветник и заедно с моите колеги от общинския съвет имах възможност да работя за хората в общината. През 2011 г. бях поканен в екипа на новоизбрания кмет инж.Филчо Филев. От 2011 г. до 2019 г. бях заместник-кмет на Община Провадия. Отговарях за следните направления: Устройство на територията, околна среда, общинска собственост, Европейски програми и проекти. От 2019г до сега съм общински съветник.

Като заместник –кмет отговорно мога да заявя, че с екипа, с който работихме имам голям принос за подобряване на пътната инфраструктура в общината. Като факт ще посоча, че само през последните четири години на мандата, частично и изцяло са ремонтирани улици и тротоарни настилки във всички населени места в общината, на обща стойност над два милиона лева; изградени бяха детски площадки, от които 7(седем) в гр. Провадия и 11 (единадесет) в населените места (за последните четири години, тези площадки бяха занемарени); ремонтирани бяха сградите на кметства в 5 населени места, бяха обновени 9 (девет) жилищни блока. Със сигурност за двата мандата като заместник-кмет успях да натрупам управленчески опит, както и да опозная добре проблемите на хората от всяко населено място.

Моят девиз в живота е: Бъди щастлив с това, което имаш, докато се бориш за това,което желаеш.

Аз съм политически ангажиран човек.

Политическите убеждения са важна част от същността на един човек. Не уважавам онези, които за „привилегии” и други користни и комерсиални цели, сменят политическата си ангажираност. Не се страхувам да поема отговорност за важните неща в живота, за партийните решения, за моите лични действия – когато печеля, когато губя или когато греша!

Считам, че е мъдро политическо решение да останем верни на своите лични и политически каузи, но да търсим допирни точки за обединение винаги, когато става въпрос за съдбата на хората в общината, в която живеем.

Приех кандидатурата ми за Кмет да бъде издигната, защото мисля, че с опита и подготовката, които имам, мога да отговоря на желанията и очакванията на жителите на общината, познавам проблемите и съм убеден, че те могат да бъдат решени.

В заключение бих искал да се обърна към всички: мои съпартийци, хора, подкрепящи лявата идея, хора с различна политическа принадлежност или политически неангажирани, хора, които милеят, които живеят и искат да просперира Провадия.

Скъпи съграждани,

Вие не сте просто избиратели! Вие определяте съдбата на Провадия и общината за следващите четири години! Не позволявайте за дребни пари и неизпълними обещания да спечелят или купят гласа ви. Не позволявайте на тези, които продават гласа си да определят вашето бъдеще. Не позволявайте на външни хора да решават съдбата на нашия град – те не ни познават – нито нас, хората, нито проблемите ни.

Разчитам на Вашата подкрепа, защото Ви уверявам, че моята кандидатура не е самоцел. Тя декларира моята увереност, че имам подготовката, опита и желанието да допринеса за положителните промени в развитието на Общината. В този процес няма магия, нищо не се случва за ден, нужни са много усилия, целеустременост, отдаденост и аз съм готов да работя с цялото си усърдие, да използвам всички законни начини за просперитета на родното ни място и на хората, живеещи тук. Няма да Ви подведа!

Знам, че ЗАЕДНО МОЖЕМ!

С уважение,

Анатоли Атанасов

Екипът на „На фокус Провадия“ му пожелава успех и да реализира своите знания и умения по най-добрия начин в полза на гражданите на община Провадия!

Previous articleПРОВАДИЯ ПРАЗНУВА: 10 ГОДИНИ ФУТБОЛЕН КЛУБ „АТЛЕТИК ПРОВАДИЯ“
Next articleПОРЕДНИ ПОБЕДИ ЗА ФОРМАЦИИТЕ НА ФУТБОЛЕН КЛУБ „АТЛЕТИК ПРОВАДИЯ“

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here